Bisættelse


Bisættelse er betegnelsen for at afdøde blive brændt, dette hedder at man bliver kremeret. Dette forløber sig ved at efter afskeden i kirken, kappellet eller andetsteds, kører vi kisten til krematoriet hvor selve kremeringen af afdøde foregår. Afdøde ligger i lukket kiste gennem hele forløbet. Efter 7-14dage bliver urnen udleveret til kirkegården. Kirkegårdens personale vil her kontakte jer for planlægning af urnenedsættelse.


Kirkelig Ceremoni

Ceremonien kan enten være Kirkelig eller Borgerlig. Var afdøde medlem af den danske folkekirke, tages dette som et klart udtryk for at vedkommende ønskede en kirkelig handling hvor en præst forestår denne. En sådan handling foregår normalt fra kirken eller et begravelseskapel. En kirkelig handling kan med præstens godkendelse foregå andetsteds, f.eks. privat have, skov, strand eller egne lokaler.


Borgerlig Ceremoni

Ønskes en borgerlig handling uden deltagelse af en præst. Er det vigtigt at afdøde har nedskredvet dette ønske, således at der ikke er tvivl blandt pårørende og begravelsesmyndigheden om rigtigheden af dette ønske.

En borgerlig ceremoni kan foregå fra de fleste af kirkegårdenes kapeller. Der er dog mange muligheder for at gøre en sådanne ceremoni helt personlig. Den kan afholdes privat, i skoven eller et andet ønsket sted. Med grundejers godkendelse og en sømmelig handling.

Samtale i HjemmetFRI KM

telefonisk eller hos os


Begravelsesmyndigheden

alle indberetninger


Flot Klassisk Kiste

danskproduceret & miljøvenlig


Urne valgfri Farve

miljøvenlig 100% bio


Opredning samt Polstring

madras, lagen & blød pude

Iklædning samt Ilægning

omsorgsfuld & nænsom 


Udsyngning

hjemmet, kapel ell. hospice


Rustvognskørsel1x50km

til kirke eller kapel


Rustvognskørsel1x50km

til krematorium


Urnekørsel1x50km

Levering til kirkegård

Samlet pris 11.995,-

(uden handling i kirke eller kapel 9.995)

Præst & Kirkegård

planlægning af handling


Blomster, Avis & Stenhuggger

koordinering samt bestilling


BegravelseshjælpMERE INFO

søgning af økonomisk hjælp


SkifterettenMERE INFO

indberetning for bobehandling


Portørassistance360-380kr

udgift til sygehus inkluderet