Begravelse


Ved en begravelse, bliver kisten efter endt ceremoni nedsænket i det af jer valgte gravsted, dette betegnes som jordfæstelse.


Kirkelig Ceremoni

Ceremonien kan enten være Kirkelig eller Borgerlig. Var afdøde medlem af den danske folkekirke, tages dette som et klart udtryk for at vedkommende ønskede en kirkelig handling hvor en præst forestår denne. En sådan handling foregår normalt fra kirken eller et begravelseskapel. En kirkelig handling kan med præstens godkendelse foregå andetsteds, f.eks. privat have, skov, strand eller egne lokaler.


Borgerlig Ceremoni

Ønskes en borgerlig handling uden deltagelse af en præst. Er det vigtigt at afdøde har nedskredvet dette ønske, således at der ikke er tvivl blandt pårørende og begravelsesmyndigheden om rigtigheden af dette ønske.

En borgerlig ceremoni kan foregå fra de fleste af kirkegårdenes kapeller. Der er dog mange muligheder for at gøre en sådanne ceremoni helt personlig. Den kan afholdes privat, i skoven eller et andet ønsket sted. Med grundejers godkendelse og en sømmelig handling. Vi vil da efterfølgende køre til det valgte gravsted, hvor i som pårørende har mulighed for at køre følge på den sidste rejse.

Samtale i HjemmetFRI KM

telefonisk eller hos os


Begravelsesmyndigheden

alle indberetninger


Flot Klassisk Kiste

danskproduceret & miljøvenlig


Opredning samt Polstring

madras, lagen & blød pude

Iklædning samt Ilægning

omsorgsfuld & nænsom 


Udsyngning

hjemmet, kapel ell. hospice


Rustvognskørsel1x50km

til kirke eller kapel


Præst & Kirkegård

planlægning af handling

Samlet pris 10.995,-

(uden handling i kirke eller kapel 9.495)

Blomster, Avis & Stenhuggger

koordinering samt bestilling


BegravelseshjælpMERE INFO

søgning af økonomisk hjælp


SkifterettenMERE INFO

indberetning for bobehandling


Portørassistance360-380kr

udgift til sygehus inkluderet